21 Μαΐου 2016

«Όσο υπάρχεις, θα υπάρχω…» (Summer Tour)

«Όσο υπάρχεις, θα υπάρχω»
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ · ΗΡΑΚΛΕΙΟ · ΑΘΗΝΑ · ΠΑΤΡΑ


Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ και ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ 
ενώνουν τις φωνές τους!
Μαζί τους, ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ


Δυο κορυφαίοι ερμηνευτές, προερχόμενοι από δύο διαφορετικές γενιές, σμίγουν και πάλι -δέκα χρόνια μετά τις πρώτες κοινές εμφανίσεις τους στο «Αθηνών Αρένα»- με τη σημαντική συμβολή του Χρήστου Νικολόπουλου, έχοντας και οι τρεις ένα κοινό σημείο αναφοράς. Τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Σ' αυτή τη νέα μουσική συνύπαρξη, εκτός από τα τραγούδια της προσωπικής τους δισκογραφίας, ιδιαίτερη θέση θα κατέχει η αγάπη που μοιράζονται για την αξεπέραστη καλλιτεχνική φυσιογνωμία του σπουδαίου Στέλιου Καζαντζίδη. Εννέα συνολικά μουσικές παραστάσεις στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αφιερωμένες στο μεγάλο βάρδο της λαϊκής μουσικής, στις οποίες βάζουν τα θεμέλια οι καταλληλότεροι άνθρωποι…


Η Μαρινέλλα και ο Αντώνης Ρέμος στο νυχτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα», τον Νοέμβριο του 2007.Η Μαρινέλλα και ο Αντώνης Ρέμος στο νυχτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα», τον Νοέμβριο του 2007.
Photos by Manolis Chiotis © November, 2007


Η Μαρινέλλα, η μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού, στάθηκε στο πλευρό του Στέλιου Καζαντζίδη, τόσο στη ζωή όσο και στο πάλκο. Ενώ ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο σημαντικός μουσικοσυνθέτης, έδωσε στον Στέλιο μερικές από τις πιο ηχηρές επιτυχίες της καριέρας του, όπως τα «Υπάρχω», «Αγριολούλουδο», «Κάτω απ' το πουκάμισο μου», «Βραδιάζει», «Οι αισθηματίες», «Νυχτερίδες κι' αράχνες», «Απόψε σ' έχω στην αγκαλιά μου», ανάμεσα σε δεκάδες τραγούδια. Ο Αντώνης Ρέμος με τη σειρά του, ένας από τους κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές της εποχής μας, γαλουχήθηκε μουσικά με τα ακούσματα του Στέλιου Καζαντζίδη.




«Η Μαρινέλλα είναι ένα σεβαστό πρόσωπο, μια καλλιτέχνιδα που ποτέ δεν έδωσε τροφή στους δημοσιογράφους για διάφορα πράγματα. Εγώ της χρωστάω πάρα πολλά, γιατί αυτή άκουσε και στήριξε τα πρώτα μου τραγούδια, σ' αυτήν τα πρωτοέπαιξα, και κατόπιν τα τραγούδησε ο Στέλιος Καζαντζίδης. Της χρωστάω πάρα πολλά, και θα το λέω για πάρα πολλά χρόνια, και θα ήθελα να είναι πάντα καλά…».

«Αυτό που την χαρακτηρίζει ιδιαίτερα, είναι το ότι είναι πολύ επιμελής στη δουλειά της. Αυτό που αναλαμβάνει να κάνει, το κάνει με πολλή υπευθυνότητα, με πάρα πολλή δουλειά. Συγκεκριμένα, χθες που κάναμε πρόβα για τις συναυλίες του καλοκαιριού, μου έλεγε η αδερφή της ότι κλείνεται στο δωμάτιο και μελετάει εικοσιτέσσερις ώρες τα τραγούδια… Πώς θα τα πει, με τί τρόπο θα τα πει, ούτως ώστε να είναι εντάξει στη ερμηνεία που θα κάνει. Αυτό το έκανε για πάρα πολλά χρόνια, και όχι μόνο στο ερμηνευτικό θέμα, αλλά και για το πώς θα βγαίνει στη σκηνή, πώς θα ντύνεται… Έχει πολλά χαρακτηριστικά, τα οποία πήραν και πολλοί άλλοι τραγουδιστές, τη μιμήθηκαν δηλαδή, στον τρόπο των εμφανίσεων της, και όχι μόνο… Οι επιλογές της στα πρόσωπα που θα συνεργαστεί και στα κέντρα που θα εμφανιστεί γίνονται πάντα με πολλή προσοχή, για να πληρεί την τελειότητα, και αυτό είναι που την κάνει να ξεχωρίζει… Πολλοί καλλιτέχνες την λέγε ακόμη "μητέρα" των πραγμάτων αυτών, όπως ο Νταλάρας, ο Ρέμος…».

«Είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, δεν θέλει να βγαίνει και να μιλάει για τον εαυτό της. Σε κάποιες συνεντεύξεις -πολύ λίγες- που έχει δώσει, μιλάει με πολλή σοφία για τα πράγματα που πέρασε, για τα πράγματα που τρέχουν, για τους συναδέλφους της. Εντάξει, γνωρίζει τις δυνατότητες της… Η Ιστορία εξάλλου γράφει κάποια πράγματα, και έχει γράψει πολύ καλά λόγια για την Μαρινέλλα… Νομίζω το γνωρίζει, απλώς δεν θέλει να το διατυμπανίζει…».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Τηλεφωνική συνέντευξη στην Βασιλική Χατζηαδάμου,
για την Κυπριακή τηλεοπτική εκπομπή «Ζήσε το».
(Προβολή: 20 Μαΐου 2016, SIGMA TV)


Η μεγάλη αγάπη τους για τον Στέλιο Καζαντζίδη, τους οδήγησε στην απόφαση να κάνουν μια σειρά από συναυλίες το ερχόμενο καλοκαίρι, με τίτλο «Όσο υπάρχεις, θα υπάρχω…», αφιερωμένες στον σπουδαίο ερμηνευτή. «Όσο υπάρχουν τα τραγούδια του Στέλιου, θα υπάρχει και ο ίδιος μέσα στις καρδιές μας…» λένε οι τρεις καλλιτέχνες και μας προσκαλούν σε μια μοναδική μουσική διαδρομή που θα μας μείνει αξέχαστη.

Μαζί τους, οι Δημήτρης Μαργιολάς (μπουζούκι), Μανώλης Καραντίνης (μπουζούκι), Γρηγόρης Συντρίδης (τύμπανα), Αλέκος Ρούπας (κρουστά), Πασχάλης Τερζής (πλήκτρα), Μιχάλης Παπαδάκης (πιάνο), Πιτ Γιατράκος (μπάσο), Αντρέας Τράπαλης (βιολί), Γιώργος Χατζόπουλος (κιθάρα), Παναγιώτης Σαμαράς (κιθάρα), Αντώνης Γούναρης (κιθάρα).




ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016
«Θέατρο Γης»
Ώρα έναρξης: 9:30 μ.μ.
Ηλεκτρονική προπώληση: Ticketservices.gr
Προπώληση: Καταστήματα «Cyta», Ταμείο Βασιλικού Θεάτρου
Τιμή εισιτηρίου: 15,00€ (Γενική είσοδος)


Χορηγοί επικοινωνίας: ΑΝΤ1, REAL NEWS, Real.gr, REAL FM 107.1,
COSMO RADIO 95.1, PLUS RADIO 102.6, MORE RADIO 103


ΠΑΤΡΑ
Η συναυλία θα παρουσιαστεί εξ' αναβολής
την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016
(η αρχική ημερομηνία ήταν 6 Ιουλίου 2016,
στο «Παμπελοποννησιακό Στάδιο»).
Τα εισιτήρια που είχαν αγοραστεί για εκείνη την ημερομηνία,
ισχύουν κανονικά στην νέα.
Ο νέος χώρος διεξαγωγής της συναυλίας,
είναι το «Στάδιο Παναχαϊκής».

Η προγραμματισμένη συναυλία για τις 14 Σεπτεμβρίου 2016
στο στάδιο της Παναχαϊκής, στην Πάτρα, ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ.
Ανακοινώθηκε επισήμως -την ίδια ημέρα-
από την διοργανώτρια εταιρεία «Live Productions L.T.D».
Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια
μπορούν να τα επιστρέψουν μόνο στις «7 Μέρες Αγγελίες»,
για να πάρουν τα χρήματα τους πίσω.
(Προσθήκη: Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016)


ΚΡΗΤΗ
Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016
«Παγκρήτιο Στάδιο», Ηράκλειο
Ώρα έναρξης: 9:30 μ.μ.
Ηλεκτρονική προπώλησηTicketservices.gr
Προπώληση: Σούπερ μάρκετ «Χαλκιαδάκης»
Τιμή εισιτηρίου: 15,00€ (Γενική είσοδος)


Χορηγοί επικοινωνίας: LOVE RADIO 102.8, ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ FM 106.9,
ΛΑΜΨΗ FM 92.6, MAX FM 100.2, RADIO MELODY 88, ATHLETIC RADIO 104.2,
TV CRETA, Cretalive.gr, ΠΕΝΑ FM 92.5, ΗΧΟΣ FM 94.2, ΠΑΤΡΙΣ, MINOAN LINES


ΑΘΗΝΑ
Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

«Κατράκειο Θέατρο», Νίκαια
Ώρα έναρξης: 9:30 μ.μ.
Ηλεκτρονική προπώλησηTicketservices.gr
Προπώληση: Δημαρχείο Νίκαιας, Εκδοτήρια Πανεπιστημίου 39
Τιμή εισιτηρίου: 15,00€ (Γενική είσοδος)


Υποστηρικτής: L'ARTIGIANO
Χορηγοί επικοινωνίας: ΑΝΤ1, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ FM 93.2, REAL FM 97.8, Real.gr, REAL NEWS


Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016
«Θέατρο Πέτρας», Πετρούπολη
Ώρα έναρξης: 9:30 μ.μ.
Ηλεκτρονική προπώλησηTicketservices.gr
Προπώληση: Δημαρχείο Νίκαιας, Εκδοτήρια Πανεπιστημίου 39
Τιμή εισιτηρίου: 15,00€ (Γενική είσοδος)


Υποστηρικτής: L'ARTIGIANO
Χορηγοί επικοινωνίας: ΑΝΤ1, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ FM 93.2, REAL FM 97.8, Real.gr, REAL NEWS



Μεγάλος χορηγός: CYTA Ελλάδος
Χορηγοί: ΛΟΥΞ, ΖΑΓΟΡΙ

Παραγωγή: Α.Ο. LIVE PRODUCTIONS L.T.D


Η Μαρινέλλα και ο Αντώνης Ρέμος στο νυχτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα», τον Νοέμβριο του 2006.
10 years ago; Marinella returned to nightlife
-after almost 10 years of absence-
and collaborated with Antonis Remos
in the nightclub "Athens Arena"
(from November 2, 2006 until April 1, 2007
and from November 8, 2007 until March 8, 2008).
Meanwhile, the two popular artists also appeared
in the nightclub "Fix Live" in Thessaloniki
(from March 19, 2007 until June 9, 2007).
Their musical collaboration
was also continued in Greek discography!
| Photo credit: Manolis Chiotis © November, 2006
- Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεσαι με τη Μαρινέλλα, και μάλιστα κάθε φορά συνηθίζεις να λες πως λειτουργείς με τη μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού, ως «μαθητής». Αυτό συνεχίζει να συμβαίνει;
- «Η Μαρινέλλα είναι για 'μένα οικογένεια, μάνα, μεγάλη αδελφή, δασκάλα. Είναι μεγάλη αγάπη. Εννοείται ότι δεν σταματάς ποτέ να μαθαίνεις από τη Μαρινέλλα, είναι πηγή γνώσης και εμπειριών. Τρελαίνομαι να ακούω ιστορίες παλιές, να ανακαλύπτω μικρά μυστικά. Είναι ένας άνθρωπος απόλυτα ζωντανός και δραστήριος, δεν ησυχάζει, δεν ηρεμεί, έχει πάντα όρεξη για κάτι καινούριο και, το κυριότερο, έχει πάντα τη διάθεση να προσφέρει τις γνώσεις της και αυτό την καθιστά μεγάλη δασκάλα. Είναι τεράστιο κεφάλαιο η Μαρινέλλα για την Ελληνική μουσική και ένα παγκόσμιο φαινόμενο για την ποιότητα της φωνής της…».

- Τι σου έμαθε από τις προηγούμενες σας συνεργασίες και τι εισπράττεις από αυτήν τώρα;
- «Δεν θυμάμαι να σου πω ακριβώς ανά συνεργασία τι μου έχει δώσει η Μαρινέλλα ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι με καθοδηγεί πάντα σωστά, όταν μοιράζομαι μαζί της έναν προβληματισμό είναι πάντα ψύχραιμη και με συμβουλεύει. Η σχέση μας έχει χτιστεί βήμα - βήμα και η παρουσία της στη ζωή μου είναι πολύ σημαντική…».

- Μαζί θα παρουσιάσετε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη. Τι μνήμες έχεις από τη φωνή του Στέλιου; Πόσες φορές «πάτησες» επάνω στη φωνή του μεγαλύτερου Έλληνα ερμηνευτή για να πεις δικά σου τραγούδια;
- «Οι μνήμες οι δικές μου από τον Στέλιο Καζαντζίδη και τη φωνή του είναι οι μνήμες που έχει όλος ο λαός. Ήμουν παιδί όταν πρωτογνώρισα - άκουσα τον Στέλιο Καζαντζίδη. Τον θαύμαζα τον Καζαντζίδη, τον άκουγα με πολύ θαυμασμό, μου άρεσε η φωνή του, ο τρόπος που προσέγγιζε τα τραγούδια, η αμεσότητα του, η απλότητα του, η σεμνότητα του. Ήταν πάντα αφοσιωμένος στο τραγούδι, το αγαπούσε πολύ, πιο πολύ εκεί πάτησα αν θέλεις, να προσπαθώ να είμαι πιο σεμνός -ο κάθε καλλιτέχνης κάνει την πορεία του, καλό είναι να μην αποσπάται από σειρήνες. Η μουσική και το τραγούδι είναι μεγάλες αγάπες. Ένα κομμάτι της συναυλίας που έχει να κάνει και με τα τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου, είναι πράγματι αφιερωμένο στον Στέλιο Καζαντζίδη -έχει πει πάρα πολλά από τα τραγούδια του Χρήστου ο Στέλιος και πραγματικά αισθάνομαι ευλογημένος που μπορώ να πω αυτά τα τραγούδια με τη Μαρινέλλα, μεγάλη στιγμή αυτή. Ήταν τόσα χρόνια δίπλα του, έχει τόσες ιστορίες να μοιραστεί…».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
Συνέντευξης στον Γιάννη Χατζηγεωργίου,
για το περιοδικό DOWN TOWN.
(Δημοσίευση: 15 Μαΐου 2016, Κύπρος)




Θα προηγηθούν τέσσερις μουσικές παραστάσεις στην Κύπρο:

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016
«Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο» Λάρνακας
Τιμή εισιτηρίου: 35,00€ (Κανονικό)
Ώρα έναρξης: 9:00 μ.μ.
Προπώληση: Shop.tickethour.comΤηλ. 77777040

Κυριακή 5 και Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016
«Αμφιθέατρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' (Σχολή Τυφλών)» Λευκωσίας
Τιμή εισιτηρίου: 40,00€ (Α' Ζώνη), 35,00€ (Β' Ζώνη)
Ώρα έναρξης: 9:00 μ.μ.
Προπώληση: Shop.tickethour.comΤηλ. 77777040



Παραγωγή: GALAXIAS - LIVE PRODUCTIONS
Χορηγοί επικοινωνίας: ΑΝΤ1, ΑΝT1IWO, SFERA 96.8, HELLO



Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016
«Μεσαιωνικό Κάστρο» της Κάτω Πάφου
Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλουν ανάλογα με τη θέση
(Αρένα: 20,00€ / Κερκίδες: 30,00€ - 35,00€ - 40,00)
Ώρα έναρξης: 9:00 μ.μ.
  Προπώληση: Shop.tickethour.com, Τηλ. 99483516 - 99513822 - 96555044

Παραγωγή: ROUND TABLE 7 PAPHOS
 
Χορηγοί: ΦΡΟΥΤΑΡΙΑ «O κήπος της Εδέμ», ALMA SIGNS,
COCA - COLA, ANT1, SERANO, JOHNNIE WALKER
 
Ακολουθήστε μας: 
· YOUTUBE 
 
| The popular Greek singers Marinella and Antonis Remos will give some unique concerts in Cyprus and Greece this summer, with the significant contribution of the Greek composer and bouzouki virtuoso Christos Nikolopoulos. The concerts, besides the favorite songs of the two performers, will also include a musical tribute to the songs of the Greek legendary singer Stelios Kazantzidis (1931 - 2001), titled “Oso iparchis, tha iparcho (As long as you exist, I'll exist)” -inspired by his 1975 song “Iparcho” (I exist), written by Christos Nikolopoulos and Pythagoras Papastamatiou.


Η Μαρινέλλα στο νυχτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα», τον Νοέμβριο του 2007.
Photo credit: Manolis Chiotis © 2007

LARNACA, Cyprus
Pattichion Municipal Amphitheatre
Saturday June 4, 2016 (09:00 p.m)
Ticket price: 35,00€
By phone at 77777040 (Reservations and information)
and online at Shop.tickethour.com

NICOSIA, Cyprus
Makarios III Amphitheatre (School for the Blind Amphitheatre)
Sunday June 5, 2016 (09:00 p.m)
Monday June 6, 2016 (09:00 p.m)
Ticket prices: 40,00€ (A' Zone) and 35,00€ (B' Zone)
By phone at 77777040 (Reservations and information)
and online at Shop.tickethour.com

THESSALONIKI, Greece
Theatre of the Earh (Theatro Gis)
Monday July 4, 2016 (09:30 p.m)
Ticket price: 15,00€
Tickets advance sales: “Cyta” stores, Vassiliko (Royal) Theatre box offices
Online at Ticketservices.gr and by phone at 210-7234567

CRETE, Greece
Pankritio Stadium (Literally: Pancretan Stadium)
Monday July 11, 2016 (09:30 p.m)
Ticket price: 15,00€
Tickets advance sales: “Chalkiadakis” supermarket
Online at Ticketservices.gr and by phone at 210-7234567

ATHENS, Greece
Katrakeio Theater, Níkaia
Wednesday July 13, 2016 (09:30 p.m)
Ticket price: 15,00€
Tickets advance sales: City hall of Níkaia in Athens,
Ticket services” Box office (39 Panemistimiou str. in Athens)
Online at Ticketservices.gr and by phone at 210-7234567

PAPHOS, Cyprus
Paphos Medieval Castle
Wednesday August 10, 2016 (09:00 p.m)
Ticket prices: 20,00€ (Arena) and 30,00€ - 35,00€ - 40,00€ (Seats)
Online at Shop.tickethour.com
and by phone at 99483516, 99513822, 96555044

ATHENS, Greece
Petra Theater, Petroúpolis
Monday September 12, 2016 (09:30 p.m)
Ticket price: 15,00€
Tickets advance sales: City hall of Níkaia in Athens,
Ticket services” Box office (39 Panemistimiou str. in Athens)
Online at Ticketservices.gr and by phone at 210-7234567






Musicians: Dimitris Margiolas (Bouzouki), Manolis Karantinis (Bouzouki), Grigoris Sintridis (Drums), Alekos Roupas (Percussion), Paschalis Terzis (Keyboards), Michalis Papadakis (Piano), Pitt Giatrakos (Bass), Antreas Trapalis (Violin), Giorgos Chatzopoulos (Guitar), Panagiotis Samaras (Guitar), Antonis Gounaris (Guitar).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου