21 Σεπτεμβρίου 2016

Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία στην Κύπρο για καλό σκοπό

«Γυναικεία υπόθεση!»
Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ, η ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ και η ΓΛΥΚΕΡΙΑ
θα ταξιδέψουν στο νησί της Κύπρου για καλό σκοπό!

Marinella, Eleni Vitali and Glykeria in rehearsal, in Athens, Greece.
| Photo by Galaxias Live - Productions © September 20, 2016

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία θα ενώσουν για πρώτη φορά τα καλλιτεχνικά τους μονοπάτια, με αφορμή δυο μεγάλες συναυλίες που θα διεξαχθούν σε λίγες ημέρες στην Κύπρο: Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών της Λευκωσία και την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο της Λεμεσού.

Δεν πρόκειται μόνο για τρεις σημαντικές ερμηνεύτριες και χαρακτηριστικές μορφές της ελληνικής μουσικής σκηνής Οι τρεις ξεχωριστές και χαρακτηριστικές χροιές τους διαθέτουν την αντίστοιχη προσφορά στη δισκογραφία, την ανάλογη επιρροή στις υπόλοιπες φωνές (γυναικείες και μη) και τη δική τους καταγεγραμμένη ιστορία. Τρεις ιδανικές πρέσβειρες του Ελληνικού Τραγουδιού.




Η παρθενική συνύπαρξη τους επί σκηνής αντικατοπτρίζει ολόκληρο το παρελθόν τους και υπακούει σε αυτό, μέσω όλων των κορυφαίων και πάντα διαχρονικών επιτυχιών που έχουν ερμηνεύσει, και μετά χαράς θα παρουσιάσουν ξανά σε όλους τους θαυμαστές τους. Ο μουσικός (και σύζυγος της Γλυκερίας) Στέλιος Φωτιάδης έχει μεριμνήσει για το μουσικό πρόγραμμα των συναυλιών, με την αρωγή ικανότατων μουσικών.




Όπως θα δείτε και στο βίντεο με τις δηλώσεις που εξασφάλισε ο τηλεοπτικός φακός του «Antenna Interner World» στις τελευταίες εντατικές πρόβες πριν από την άφιξη τους στην Κύπρο, οι τρεις ερμηνεύτριες έστειλαν το δικό τους μήνυμα καλώντας τον κόσμο να παρευρεθεί στις συναυλίες, για να βοηθήσει και να στηρίξει έναν ιερό σκοπό

Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθεί για το έργο της «Europa Donna» Κύπρου. Μιας οργάνωσης που επιτελεί σπουδαίο έργο, αφού στηρίζει γυναίκες που δίνουν μάχη με τον καρκίνο του μαστού, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει σωστά τον κόσμο για πρόληψη και σωστό έλεγχο.




Όλα συνηγορούν ότι οι δυο μουσικές βραδιές θα αποτυπωθούν ανεξίτηλα, εξαντλώντας κάθε περιθώριο λήθης: Η ατελείωτη και λαμπερή στο χρόνο καριέρα της Μαρινέλλας, τα αξέχαστα τραγούδια της Ελένης Βιτάλη, η ασταμάτητη μουσική παρουσία της Γλυκερίας. Μία αποκλειστική «Γυναικεία υπόθεση», σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Μαζί τους επί σκηνής, οι μουσικοί: Δημήτρης Μαργιολάς (μπουζούκι), Γιώργος Ρόκας (μπουζούκι), Παναγιώτης Σαμαράς (κιθάρα), Κωνσταντίνος Φωτιάδης (κιθάρα), Ζήσης Σκλαβουνάκης (βιολί), Σπύρος Καραμήτσος (ντραμς), Πέτρος Πελέλης (κρουστά), Πόλυς Πελέλης (μπάσο), Παναγιώτης Γεωργοτάς (μπάσο), Δημήτρης Καπηλίδης (πλήκτρα), Βασίλης Αρμένης (πλήκτρα), Δημοσθένης Πολυμέρης (ακορντεόν).


ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016
«Αμφιθέατρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' (Σχολή Τυφλών)»
Ώρα έναρξης: 9:00 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίου: 40,00€ (Α' Ζώνη) και 35,00€ (Β' Ζώνη)

ΛΕΜΕΣΟΣ
Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016
«Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού»
Ώρα έναρξης: 9:00 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίου: 35,00€ (Α' Ζώνη) και 30,00€ (Β' Ζώνη)

Ηλεκτρονική προπώληση στο Shop.tickethour.com

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στη «Europa donna» Κύπρου.
Με την στήριξη της τράπεζας «Πειραιώς» Κύπρου
και την ευγενική χορηγία της «Petrolina».


Χορηγοί επικοινωνίας: SFERA 96.8, ΑΝΤ1, ΑΝT1IWO, HELLO!
Παραγωγή: GALAXIAS - LIVE PRODUCTIONS

Εκδήλωση στο «Facebook»:



 
Ακολουθήστε μας: 
· YOUTUBE 
 
The popular Greek felame singers Marinella, Eleni Vitali and Glykeria are rehearsing their timeless songs these days for their first musical collaboration on the stage, titled “Ginekia ipothesi (A woman's affair)”, for two unique concerts only in Cyprus; On Tuesday September 27, at the Makarios III Amphitheatre (School for the Blind Amphitheatre) of Nicosia and on Wednesday September 28, at the Municipal Garden Theatre of Limassol. Don't miss out!

NICOSIA, Cyprus
Makarios III Amphitheatre (School for the Blind Amphitheatre)
Tuesday September 27, 2016 (09:00 p.m)
Ticket prices: 40,00€ (A' Zone) and 35,00€ (B' Zone)

LIMASSOL, Cyprus
Municipal Garden Theatre
Wednesday September 28, 2016 (09:00 p.m)
Ticket prices: 35,00€ (A' Zone) and 30,00€ (B' Zone)

Net proceeds from the events will be given to Europa donna Cyprus.
Tickets are available online at Shop.tickethour.com
Orchestration editor: Stelios Fotiadis

Marinella, Eleni Vitali and Glykeria with Stelios Fotiadis in Athens, Greece.
| Photo credit: Polis Pelelis © September 20, 2016

Musicians: Dimitris Margiolas (Bouzouki), Giorgos Rokas (Bouzouki), Panagiotis Samaras (Guitar), Konstantinos Fotiadis (Guitar), Zisis Sklavounakis (Violin), Spiros Karamitsos (Drums), Petros Pelelis (Percussion), Polis Pelelis (Bass), Panagiotis Georgotas (Bass), Dimitris Kapilidis (Keyboards), Vassilis Armenis (Keyboards), Dimosthenis Polymeris (Accordeon).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου