14 Ιουνίου 2017

Μαρινέλλα και Τάκης Ζαχαράτος στον «Sfera 96,8 FM»


Marinella and Takis Zacharatos on the radio station “Sfera 96,8 FMin Nicosia.
| Photo credit: Antonis G. Antoniou © June 14, 2017

Η Μαρινέλλα και ο Τάκης Ζαχαράτος ταξίδεψαν στο πανέμορφο νησί της Κύπρου για να παρουσιάσουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης το πρόγραμμα των εμφανίσεων τους σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό (στα τέλη του επόμενου μήνα) με το πολύ επιτυχημένο μουσικό υπερθέαμα που πρωτο-παρουσίασαν στο Θέατρο «Παλλάς» της Αθήνας (με τίτλο «Μαρινέλλα - Ζαχαράτος στον καθρέφτη του Παλλάς») και κατάφεραν με τριανταδύο απόλυτα «sold-out» παραστάσεις να ξεπεράσουν σε πωλήσεις τα 50.000 εισιτήρια.

Marinella and Takis Zacharatos on the radio
station “Sfera 96,8 FM” Cyprus in Nicosia.
| Photo credit: Antonis G. Antoniou © June 14, 2017
Στο πλαίσιο αυτού του σκοπού, το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Ιουνίου 2017, οι δύο καλλιτέχνες επισκέφτηκαν το μεγάλο συγκρότημα μέσων ενημέρωσης «Ο φιλελεύθερος» στη Λευκωσία, όπου γύρω στις 14:30, βρέθηκαν στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sfera 96,8 FM» Κύπρου και μίλησαν από κοινού στην εκπομπή της Δήμητρας Μακρυγιάννη και του Πιερή Παναγή για την συνεργασία τους και τη λαμπερή παράσταση που πρόκειται να παρουσιάσουν για τέσσερις μόνο βραδιές στην Κύπρο. Επίσης, αποκάλυψαν την εμφάνιση - έκπληξη που έκαναν στη χθεσινή συναυλία του Αντώνη Ρέμου και της Νατάσας Θεοδωρίδου στο «Αμφιθέατρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' (Σχολή Τυφλών)», αφήνοντας άφωνους τους δύο τραγουδιστές και φίλους τους. Μάλιστα, μετά τη συναυλία, η Μαρινέλλα δείπνησε μαζί τους σε γνωστή Κυπριακή ταβέρνα.


«Η συνεργασία μου με τον Τάκη ήταν πραγματικά εξαιρετική και η παράσταση που κάναμε στο Παλλάς στην Αθήνα ήταν φοβερή! Την ίδια λοιπόν παράσταση, ερχόμαστε να την κάνουμε και εδώ στην Κύπρο, και μάλιστα με πολύ μεγάλη χαρά! Ελπίζουμε να έρθει όλος ο κόσμος να μας δει… Εγώ πάω κι' έρχομαι, πρέπει να σας πω, ε; Μάλλον θα μ' έχουν βαρεθεί λίγο… (Γέλια) Εμ, βέβαια! Έρχομαι σχεδόν κάθε χρόνο, και δύο φορές… Αλλά νομίζω πως μ' αγαπούν, ναι, μάλλον έτσι γίνεται… Μα δεν ξέρετε τί παράσταση κάναμε! Το λέω, έτσι, με πολύ καμάρι! Έχω κάνει πάρα πολλές παραστάσεις· γι' αυτήν, νιώθω πολύ όμορφα! Γιατί με τον Τάκη συνεργαζόμαστε πρώτη φορά. Ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος που, καταρχήν, δεν γίνεται να μην περάσεις καλά μαζί του. Γελάμε… Το παρασκήνιο είναι μια απόλαυση, και αυτό το παρασκήνιο το μεταφέρουμε στη σκηνή και πάει κάτω στον κόσμο…»



Η μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού θα συναντήσει τον μοναδικό «σόουμαν με τα χίλια πρόσωπα» στο «Αμφιθέατρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' (Σχολή Τυφλών)» της Λευκωσίας (στις 24 και 25 Ιουλίου), στο «Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο» της Λάρνακας (στις 26 Ιουλίου) και στο «Δημοτικό Κηποθέατρο» Λεμεσού (στις 28 Ιουλίου).


Marinella and Takis Zacharatos with Dimitra Makrigianni and Pieris Panayi
on the radio station “Sfera 96,8 FM” Cyprus in Nicosia.
| Photo credit: Antonis G. Antoniou © June 14, 2017

Την σκηνοθεσία της παράστασης επιμελείται ο Σταμάτης Φασουλής, τα κείμενα ο Γιάννης Ξανθούλης, τις ενορχηστρώσεις ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, τις χορογραφίες ετοίμασε ο Δημήτρης Παπάζογλου, τα σκηνικά ο Μανώλης Παντελιδάκης, τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη και τους φωτισμούς η Ελευθερία Ντεκώ. Τους δύο πρωταγωνιστές θα πλαισιώνουν δέκα νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες, που χορεύουν και τραγουδούν, καθώς και ζωντανή ορχήστρα.


ΛΕΥΚΩΣΙΑ
«Αμφιθέατρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' (Σχολή Τυφλών)»
Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Ιουλίου 2017
Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: 40,00€ (Zone A', Κανονικό)
και 35,00€ (Zone B', Κανονικό).

ΛΑΡΝΑΚΑ
«Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας»
Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017
Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: 35,00€ (Zone A', Κανονικό)
και 30,00€ (Zone B', Κανονικό).

ΛΕΜΕΣΟΣ
«Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού»
Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017
Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: 35,00€ (Zone A', Κανονικό)
και 30,00€ (Zone B', Κανονικό).

Εισιτήρια προπωλούνται σε όλα τα καταστήματα της «ACS Courier».
Ηλεκτρονική προπώληση: Shop.tickethour.com.

Παραγωγή: GALAXIAS Live - Productions LtD.

Χορηγοί:
 «MTN Business» Κύπρου, «Coca - cola», «McDonald's».
Χορηγοί επικοινωνίας: «ANT-1» Κύπρου, «ANT-1iwo»,
«Active 107.4 & 102.5 FM», «HELLO!» Κύπρου.
Yποστηρικτές: «Δωδώνη», «Sfera 96,8 FM».
Επίσημος μεταφορέας: «Cobalt».

Εκδήλωση στο «Facebook»:
 
Ακολουθήστε μας: 
· YOUTUBE 
 
| On Wednesday, June 14, 2017, Marinella and Takis Zacharatos gave an interview to Dimitra Makrigianni and Pieris Panayi on the Cypriot radio station “Sfera 96,8 FM” (at 14:30), on the occasion of their upcoming joint appearances in Nicosia, Larnaca and Limassol on July 24, 25, 26 and 28, 2017.
 
The Grande Dame of the Greek Song and the Greek showman with a thousand faces will present their brilliant musical spectacle, titled “Marinella - Zacharatos ston kathrefti tou Pallas (Marinella - Zacharatos in the mirror of the Pallas)”, which sold over 50,000 tickets (last winter) in thirty-two completely sold-out performances at the Pallas Theatre in Athens.

NICOSIA, Cyprus
Makarios III Amphitheatre (School for the Blind Amphitheatre)”
Monday, July 24, 2017 (at 9:00 p.m.) and Tuesday, July 25, 2017 (at 9:00 p.m.).
Ticket prices: 40,00€ (A' Zone) and 35,00€ (B' Zone).

LARNACA, Cyprus
“Pattichion Municipal Amphitheatre”
Wednesday, July 26, 2017 (at 9:00 p.m.).
Ticket prices: 35,00€ (A' Zone) and 30,00€ (B' Zone).

LIMASSOL, Cyprus
“Municipal Garden Theatre”
Friday, July 28, 2017 (at 9:00 p.m.).
Ticket prices: 35,00€ (A' Zone) and 30,00€ (B' Zone).

Tickets are available at all “ACS Courier” outlets and online at Shop.tickethour.com.
(Presale available from March 17, 2017)

Production: Galaxias Live - Productions Ltd.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου