14 Ιουνίου 2017

«Μαρινέλλα - Ζαχαράτος» στην Κύπρο (Press Conference)

«Έχουμε ένα πάρα πολύ ωραίο πρόγραμμα, ένα πρόγραμμα που -θα πω τη λέξη- έσκισε στην Αθήνα Και πραγματικά, δεν πιστεύανε ότι αυτό τοπάντρεμαθα πετύχαινε τόσο καλά»

Marinella and Takis Zacharatos in their Press Conference, in Nicosia of Cyprus.
| Photo credit: Antonis G. Antoniou © June 14, 2017

Στο πανέμορφο νησί της Κύπρου κατέφθασαν η Μαρινέλλα και ο Τάκης Ζαχαράτος για να παρουσιάσουν όλο το αναλυτικό πρόγραμμα των μουσικών εμφανίσεων τους. Η Διάσκεψη Τύπου έγινε στο «Hugo (Wine, cocktail and tapas)» στην Έγκωμη Λευκωσίας το απόγευμα της Τετάρτης 14 Ιουνίου 2017. Οι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες δεν έκρυψαν τη μεγάλη αγάπη και εκτίμηση που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, και μίλησαν για όλα όσα θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό.

Η Μαρινέλλα δήλωσε πως: «Έχουμε ένα πάρα πολύ ωραίο πρόγραμμα, ένα πρόγραμμα που -θα πω τη λέξη- έσκισε στην Αθήνα. Και πραγματικά, δεν πιστεύανε ότι αυτό το “πάντρεμα” θα πετύχαινε τόσο καλά», ο Τάκης Ζαχαράτος πρόσθεσε πως: «Είναι μία παράσταση που έχει πολύ ωραία τραγούδια, έχει πάρα πολλή σάτιρα, έχει πολλές μιμήσεις… Καταρχήν, έχει δύο Μαρινέλλες καταπληκτικές επί σκηνής, και εκεί γίνεται μια “μάχη” για το ποια από τις δύο είναι τελικά η Μαρινέλλα…», ενώ ο «Senior Manager ICT Solutions» της «MTN Business» Κύπρου (μέγας χορηγός των συναυλιών) Άριστος Αντρέου, δήλωσε πως: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη θρυλική Μαρινέλλα και τον υπέροχο Τάκη Ζαχαράτο για να προσφέρουμε σε χιλιάδες φίλες και φίλους την απόλυτα “sold out” παράσταση της Αθηναϊκής σκηνής… Φέτος είναι η τρίτη φορά που αποφασίζουμε να φέρουμε στην Κύπρο αγαπημένους καλλιτέχνες. Έτσι οι καλοκαιρινές χορηγίες της “MTN Business” εξελίσσονται σε ένα θεσμό, ο οποίος έχει σαν σκοπό να δίνει την ευκαιρία στο Κυπριακό κοινό να δει από κοντά αγαπημένους καλλιτέχνες…».




Η μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού θα συναντήσει -επί Κυπριακού εδάφους αυτή τη φορά- τον μοναδικό «σόουμαν με τα χίλια πρόσωπα» για τέσσερις μόνο βραδιές: στο «Αμφιθέατρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' (Σχολή Τυφλών)» της Λευκωσίας (στις 24 και 25 Ιουλίου), στο «Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο» της Λάρνακας (στις 26 Ιουλίου) και στο «Δημοτικό Κηποθέατρο» Λεμεσού (στις 28 Ιουλίου). Πρόκειται για ένα μεγάλο μουσικό υπερθέαμα, που ανέβηκε πριν από λίγους μήνες στο Θέατρο «Παλλάς» της Αθήνας και ξεπέρασε τα 50.000 εισιτήρια, με συνεχείς «sold out» παραστάσεις.
 
Παραγωγή: «Galaxias Live - Productions».
 
Χορηγοί: «MTN Business» Κύπρου, «Coca - cola», «McDonald's».
Χορηγοί επικοινωνίας: 
«ANT-1» Κύπρου, «ANT-1iwo», «Active 107.4 & 102.5 FM», «HELLO!» Κύπρου. 
Yποστηρικτές: «Δωδώνη», «Sfera 96,8 FM».


Marinella and Takis Zacharatos in their Press Conference, in Nicosia of Cyprus.
| Photo credit: Antonis G. Antoniou © June 14, 2017

| Press Conference with Marinella, Takis Zacharatos and Aristos Andreou (Senior Manager ICT Solutions of MTN Business CY -major sponsor of their musical appearances in Cyprus) at the wine barHugo (Wine, cocktail and tapas) in Engomi, Nicosia of Cyprus, on June 14, 2017. Their musical performances will be held at the “Makarios III Amphitheatre (School for the Blind Amphitheatre)” of Nicosia on July 24 and 25, 2017, at the “Pattichion Municipal Amphitheatre” of Larnaca on July 26, 2017, and at the “Municipal Garden Theatre” of Limassol on July 28, 2017. Tickets are available at all ACS Courier outlets and online at Shop.tickethour.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου