20 Αυγούστου 2017

Μια κορυφαία συνύπαρξη στο «Γκάζι LIVE»

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ
ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ 
ΓΛΥΚΕΡΙΑ
 
ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017 - 2018
Μια μοναδική μουσική συνύπαρξη
θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε
τον ερχόμενο χειμώνα στο «Γκάζι LIVE»

Photo credit: Giorgos Kalfamanolis © March 28, 2017

Τρεις σπουδαίες και καταξιωμένες ερμηνεύτριες της Ελληνικής μουσικής σκηνής, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, ενώνουν τις φωνές τους αυτό το καλοκαίρι και -σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης περιοδείας τους- ετοιμάζονται να γίνουν οι απόλυτες πρωταγωνίστριες στην Αθηναϊκή διασκέδαση τον ερχόμενο χειμώνα, από τον φιλόξενο χώρο του «Gazi LIVE» στην Ιερά Οδό.

Μια κορυφαία μουσική συνάντηση, με τίτλο «Γυναικεία υπόθεση», που κέρδισε ήδη τις καλύτερες εντυπώσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, και αναμφίβολα θα αποτελέσει ξανά ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χειμερινής σεζόν στη νυχτερινή διασκέδαση. Η μεγάλη πρεμιέρα αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Δεκέμβριο και έκτοτε οι τρεις μεγάλες φωνές του Ελληνικού Τραγουδιού θα είναι και πάλι κοντά στο κοινό με τις τεράστιες επιτυχίες που έχουν στις αποσκευές τους από τη μακρά θητεία τους στο Ελληνικό Πεντάγραμμο.

Εν αναμονή, λοιπόν, της επίσημης ανακοίνωσης του προγράμματος και της μεγάλης πρεμιέρας των τριών ερμηνευτριών, που θα έρθει για να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της πρωτεύουσας, τον χειμώνα του 2017 - 2018. Μαρινέλλα - Ελένη Βιτάλη - Γλυκερία στο «Gazi LIVE». Θα είναι, αναμφίβολα, το απόλυτο μουσικό γεγονός της χρονιάς!


ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ

Marinella at the Katrakio Theater in Athens. 
| Photo credit: Konstantina Sarri © June 21, 2017
Η Μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού, έκλεισε φέτος 61 ολόκληρα χρόνια καριέρας -αφού έκανε το πρώτο της ξεκίνημα το 1956- γράφοντας στην κορυφή τη δική της ξεχωριστή ιστορία. Η Μαρινέλλα, είναι πραγματικά η μόνη καλλιτέχνιδα που μπορεί να ταιριάξει μπροστά της η φράση «ζωντανός μύθος». Μια από τις σημαντικότερες και σπουδαιότερες ερμηνεύτριες του Ελληνικού Πενταγράμμου, έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες και στιγμές διασκέδασης στον κόσμο με τις αξεπέραστες ερμηνείες της και τις ανεξάντλητες εμφανίσεις της για έξι συνεχόμενες δεκαετίες. Δεν είναι απλά μια κορυφαία ερμηνεύτρια αλλά αποτέλεσε και την πρώτη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που ενσωμάτωσε στοιχεία «show» στις εμφανίσεις της. Από τα μέσα της δεκαετίας του '60 που ξεκίνησε τη σόλο καριέρα της -μετά από μια πολυετή θητεία δίπλα στον Στέλιο Καζαντζίδη- δεν σταματά μέχρι και σήμερα να βρίσκεται μονίμως στο επίκεντρο της Ελληνικής μουσικής σκηνής (άλλοτε με επιτυχημένες σειρές εμφανίσεων σε μεγάλες πίστες, άλλοτε με μουσικο-θεατρικές παραστάσεις σε μεγάλα θέατρα και άλλοτε με μεμονωμένες εμφανίσεις σε συναυλιακούς χώρους και μεγάλες μουσικές σκηνές), συνεχίζοντας να συγκινεί θαυμαστές στα πέρατα της οικουμένης και συγχρόνως να εμπνέει τις νεότερες γενιές.

Την ερχόμενη σεζόν θα την δούμε σε ένα νέο μουσικό στέκι -στο οποίο θα βρεθεί για πρώτη φορά- αλλά και σε μια σπουδαία μουσική συνεργασία με την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία που ήδη έχει αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό. Για πρώτη φορά στη σκηνή του «Gazi LIVE», θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τρεις μεγάλες φωνές της Ελληνικής μουσικής σκηνής και να ζήσουμε μοναδικές στιγμές διασκέδασης και κεφιού.


ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ

Eleni Vitali at the Katrakio Theater in Athens.
| Photo credit: Konstantina Sarri © June 21, 2017
Η Ελένη Βιτάλη, με τη δική της μεγάλη ιστορία, έκανε την εμφάνιση της στη δισκογραφία το 1973 -δίπλα στην Σωτηρία Μπέλλου- και έκτοτε βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μουσικής εξέλιξης, συμπληρώνοντας σε λίγο καιρό 45 χρόνια καριέρας. Δικαίως θεωρείται μια από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες του Ελληνικού Πενταγράμμου, όχι μόνο λόγω της ιδιαίτερης χροιάς στη φωνή της, αλλά και της προσφοράς της ως δημιουργού πολλών τραγουδιών που έγιναν μεγάλες επιτυχίες. Έχει χαρίσει στο κοινό της -που είναι φανατικό και την ακολουθεί πιστά σε κάθε της βήμα- αμέτρητα άσματα που όλα αυτά τα χρόνια έχουν συνδεθεί με το όνομα της (λ.χ. «Ίσως φταίνε τα φεγγάρια», «Ένα χειμωνιάτικο πρωί», «Ταχεία», «Μακριά μου να φύγεις», «Του έρωτα μέγα κακό», «Ξαφνικός έρωτας», «Η κιβωτός», «Εγώ τραγούδαγα», «Ανοίχτε τα τρελάδικα», «Γλέντα τη ζωή», «Μια γυναίκα μπορεί», «Παίξε, Χρήστο, επειγόντως» κ.α.).

Κάθε σεζόν βρίσκεται κοντά στον κόσμο -τόσο τα καλοκαίρια, όσο και τους χειμώνες- με τις πιο ενδιαφέρουσες και μεγάλες συνεργασίες (με τους Σταύρο Ξαρχάκο, Χρήστο Νικολόπουλο, Σταμάτη Κραουνάκη, Διονύση Σαββόπουλο, Γιώργο Νταλάρα, Νίκο Πορτοκάλογλου, Γιάννη Πάριο κ.α.). Φέτος, η καλοκαιρινή συνεργασία της με την Μαρινέλλα και τη Γλυκερία έχει ήδη αφήσει εποχή. Ενώ μετά από μια μικρή παύση για ξεκούραση και προετοιμασίες, οι τρεις κορυφαίες ερμηνεύτριες θα ανέβουν στη σκηνή του «Gazi LIVE» από τον ερχόμενο Δεκέμβριο, και θα γίνουν οι απόλυτες πρωταγωνίστριες του φετινού χειμώνα.


ΓΛΥΚΕΡΙΑ

Glykeria at the Katrakio Theater in Athens.
| Photo credit: Konstantina Sarri © June 21, 2017
Η Γλυκερία, η τόσο σημαντική αυτή ερμηνεύτρια, με αξιοσημείωτη πορεία και εκτός συνόρων, έκανε το ξεχωριστό ντεμπούτο της στη δισκογραφία το 1977. Μέσα στα 40 χρόνια πορείας της στη δισκογραφία έχει αποκτήσει πολλές χαρακτηριστικές επιτυχίες και έχει κατακτήσει μια βασική θέση στο προσκήνιο της Ελληνικής Μουσικής. Δικαίως θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της. Με τα υπέροχα τραγούδια και τις διασκευές της (λ.χ. «Μέχρι να βρούμε ουρανό», «Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου», «Πάρε με απόψε, πάρε με», «Πήγα σε μάγισσες», «Τα πεντοχίλιαρα», «Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα», «Δεκαπενταύγουστος», «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί», «Δεν έχω πολλά» κ.α.) ξεσηκώνει και ενθουσιάζει το κοινό, ενώ οι συνεργασίες της επί σκηνής μονοπωλούν πάντοτε το ενδιαφέρον του, αφού φροντίζει να διατηρεί ψηλά τον πήχη της ποιότητας στα προγράμματα που παρουσιάζει.

Την έχουμε δει στο πλευρό μεγάλων καλλιτεχνών, φέτος το καλοκαίρι όμως, μας επιφύλασσε μια πολύ μεγάλη έκπληξη, αφού μαζί με τη Μαρινέλλα και την Ελένη Βιτάλη ξεκίνησαν μια μοναδική περιοδεία, κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Μάλιστα, οι τρεις καλλιτέχνιδες επισφράγισαν την συνεργασία τους και μ' ένα νέο τραγούδι που ερμηνεύουν από κοινού και φέρει τον τίτλο «Γυναικεία υπόθεση». Την επιτυχία αυτή ετοιμάζονται να συνεχίσουν και τον ερχόμενο χειμώνα στη σκηνή του «Gazi LIVE».


GAZI LIVE (Gazi Music Hall)

Το «Gazi LIVE» βρίσκεται στο Γκάζι -όπως λέει και τ' όνομα του άλλωστε- και την Ιερά Οδό 11, στην Αθήνα. Αποτελεί έναν ιδανικό χώρο για συναυλίες, εταιρικές, κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, στο οποίον έχουν πραγματοποιηθεί μερικά από τα μεγαλύτερα πάρτι με τους πιο γνωστούς DJ's. Φέτος, όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζεται να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό. Από το ξένο μουσικό ρεπερτόριο σε «mainstream» ρυθμούς (και όχι μόνο), επιστρέφει στον χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης με μια κορυφαία συνεργασία, πρωτόγνωρη για την πορεία του.




Τρεις σπουδαίες Κυρίες της Ελληνικής μουσικής σκηνής θα ανέβουν για πρώτη φορά στη σκηνή του και θα μας παρουσιάσουν την ανεπανάληπτη συνεργασία τους. Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, έρχονται να φέρουν τα «πάνω - κάτω» στην Αθηναϊκή διασκέδαση μέσα από μια μοναδική σειρά εμφανίσεων που θα ξεκινήσει στις αρχές Δεκεμβρίου, για να μας αποδείξουν πως η διασκέδαση είναι «Γυναικεία υπόθεση»! Μια συνεργασία που θα γίνει το απόλυτο μουσικό γεγονός του φετινού χειμώνα (κάθε Παρασκευή και Σάββατο, πιθανόν), για όσους αγαπούν την ποιοτική διασκέδαση σε συνδυασμό με λαϊκά και έντεχνα ακούσματα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και το μόνο που περιμένουμε πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση της μεγάλης πρεμιέρας…

Ακολουθήστε μας: 
· YOUTUBE 
 
| Three of the greatest and most important female singers in Greek music scene, Marinella, Eleni Vitali and Glykeria -after their Summer Concert Tour in major cities of Greece, presenting on stage the musical program “Ginekia ipothesi (A woman's affair)”- will work together again during the winter of 2017 - 2018. The three will offer many unforgettable moments to the audience with their remarkable interpretations by performing a series of musical appearances at the Gazi LIVE (Gazi Music Hall) in Athens (11 Iera Odos Street) early next December. More info coming soon…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου