12 Δεκεμβρίου 2017

«Γυναικεία υπόθεση…» στο «Γκάζι LIVE» (Press Conference)

«Είμαστε οικογένεια και περνάμε πολύ ωραία μα πάρα πολύ ωραία, πολύ θερμά, πολύ ζεστά Χαίρετε η μία το χειροκρότημα της άλλης! Αυτό είναι σπάνιο πράγμα Πρέπει να το 'χεις μέσα σου -και οι τρεις το έχουμε! Είμαι πολύ ευγνώμων που βρήκα τέτοια κορίτσια για να συνεργαστώ. Να 'στε καλά, αγάπες μου, σας ευχαριστώ πολύ!»

Marinella, Eleni Vitali and Glykeria at the "Gazi LIVE" (Press Conference).
| Photo credit: Branko © December 12, 2017

Το απόγευμα της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία έδωσαν μια Συνέντευξη Τύπου στο «Γκάζι LIVE», με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων τους στη νυχτερινή Αθήνα, από αυτό το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017.

Άμεσες, τρυφερές και ανεπιτήδευτες, με πηγαίο χιούμορ αλλά και με σεβασμό η μία προς την άλλη, οι τρεις σπουδαίες Κυρίες του Ελληνικού Τραγουδιού μίλησαν στους δημοσιογράφους για την πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους. Μια συνεργασία, με τίτλο «Γυναικεία υπόθεση», που ξεκίνησε από την Κύπρο, συνεχίστηκε σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, και έρχεται φέτος το χειμώνα στο «Γκάζι LIVE» της Αθήνας για ν' απογειωθεί.




Ο επιχειρηματίας και παραγωγός Ηλίας Μαροσούλης πήρε πρώτος το λόγο, και αφού καλωσόρισε τους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε με έντονη συγκίνηση στη μακρά και σημαντική συνεργασία του και με τις τρεις καλλιτέχνιδες από το ξεκίνημα του, εκφράζοντας τη χαρά του που οι δρόμοι τους ξανασμίγουν σ' έναν από τους πιο μεγάλους και σύγχρονους χώρους της Αθήνας (ο οποίος, αρχικά, προοριζόταν για την επιστροφή του Πασχάλη Τερζή στη νυχτερινή διασκέδαση). «Η Μαρινέλλα είναι εκείνη -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- που με οδήγησε από τον θεατρικό στον μουσικό κόσμο…».


Marinella, Eleni Vitali and Glykeria at the "Gazi LIVE" in Athens (Press Conference).
| Photo credit: Branko © December 12, 2017

Marinella, Eleni Vitali and Glykeria with Ilias Marosoulis (producer) at the "Gazi LIVE".
| Photo credit: Branko © December 12, 2017

Η Μαρινέλλα, με αστείρευτη ενέργεια, ευχαρίστησε τον Ηλία Μαροσούλη, και σημείωσε πως η «Γυναικεία υπόθεση» έρχεται στο «Γκάζι LIVE» ανανεωμένη. «Με τα τρία κορίτσια περάσαμε ένα υπέροχο καλοκαίρι γυρίζοντας όλη την Ελλάδα τραγουδώντας, και επειδή πάνω απ' όλα είμαστε πολύ αγαπημένες, είπαμε να το συνεχίσουμε και τον χειμώνα… Ο κόσμος στην επαρχία μάς έδειξε μια τεράστια αγάπη… Ελπίζουμε αυτό το χειμώνα, οι Αθηναίοι να έρθουν να δουν αυτήν την σπουδαία δουλειά που έχουμε κάνει. Φέτος θα ακούσετε πολύ ωραία τραγούδια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ηλία Μαροσούλη γι' αυτό το σπουδαίο μαγαζί που έφτιαξε. Άμα δείτε τα φώτα ή τον ήχο που έχει, θα καταλάβετε τι λέω. Μέσα σ' ένα κλειστό μαγαζί είναι αλλιώτικα τα πράγματα, είναι πιο “cozy”, πιο ζεστό, πιο ωραίο. Θα δείτε τί ωραία βράδια θα περάσουμε!…». Μπορεί βέβαια να μην αποκάλυψε τις εκπλήξεις της μουσικής παράστασης τους, ανέφερε όμως ότι «Φτιάξαμε ένα πλούσιο και ιδιαίτερο πρόγραμμα με μεράκι και σεβασμό… Όλες έχουμε ένα “μπαούλο” γεμάτο διαμαντάκια…».


Marinella, Eleni Vitali and Glykeria at the "Gazi LIVE" (Press Conference).
| Photo credit: Branko © December 12, 2017

Marinella, Eleni Vitali and Glykeria at the "Gazi LIVE" (Press Conference).
| Photo credit: Branko © December 12, 2017

Η Ελένη Βιτάλη, λιτή και ακριβής, νιώθει γι' αυτήν την συνεργασία «Πολύ τυχερή γιατί συνεργάζομαι με αυτές τις δυο σπουδαίες φωνές και μπορώ να παίρνω κάθε στιγμή νέα πράγματα. Μαθαίνω να κάνω σεγόντα τώρα… Είναι ευλογία για 'μένα να είμαι στη σκηνή με δύο μεγάλες Κυρίες του Ελληνικού Τραγουδιού. Eίμαι 62 ετών και αισθάνομαι παιδάκι που πρέπει να μάθω κι' άλλα, και αυτό είναι μεγάλο δώρο. Ακόμα μαθαίνω από τις δύο Κυρίες που με πλαισιώνουν…», ενώ η Μαρινέλλα τής απάντησε με χιούμορ: «Ποιος σε ρώτησε κυρά μου για τα χρόνια; Σε ρώτησε κανένας; Τι θέλεις, να πούμε και 'μεις, ότι είμαστε 52; Σιγά που είμαστε…», προκαλώντας το γέλιο των παρευρισκομένων.

Η Γλυκερία, πηγαία και άμεση, εξέφρασε τον σεβασμό της για τη Μαρινέλλα και την Ελένη Βιτάλη καθώς «Εισπράττω πολλά από το ταλέντο τους» και πρόσθεσε ότι «Η “Γυναικεία υπόθεση” στέκεται με σεβασμό απέναντι στο κοινό λαμβάνοντας υπ' όψιν τη σημερινή συγκυρία στον τόπο μας. Φτιάξαμε ένα πρόγραμμα με καλό λαϊκό τραγούδι και αγάπη για τον κόσμο που θα έρθει να μας καμαρώσει…».


Marinella, Eleni Vitali and Glykeria with Nikos Soulis (director), Stelios Fotiadis (conductor)
and Ilias Marosoulis (producer) at the "Gazi LIVE" in Athens (Press Conference).
| Photo credit: Branko © December 12, 2017

Marinella, Eleni Vitali and Glykeria at the "Gazi LIVE" in Athens.
| Photo credit: Branko © December 12, 2017

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία συνεχίζουν να γράφουν τη δική τους ιστορία, φέτος στο «Γκάζι LIVE», από αυτό το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017, και κάθε Σάββατο βράδυ (στις 22:30) και Κυριακή απόγευμα (στις 18:00). Παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα που θα τιμά την προσωπική ιστορία της καθεμίας ξεχωριστά αλλά και το καλό λαϊκό τραγούδι, με τις σημαντικότερες στιγμές του ρεπερτορίου τους -αναλλοίωτες αξίες μέσα στο χρόνο- και πολλές εκπλήξεις για το κοινό τους, με την υπόσχεση πως η «Γυναικεία υπόθεση», είναι μια υπόθεση καρδιάς!

Η σκηνοθεσία και τα «video art» είναι του Νίκου Σούλη, η σκηνογραφία του Μανώλη Παντελιδάκη. Το μουσικό πρόγραμμα επιμελούνται ο Στέλιος Φωτιάδης, ο Δημήτρης Μαργιολάς και ο Θανάσης Βασιλάς. Συμμετέχει μια δεκατριμελής ορχήστρα σπουδαίων μουσικών. Στον ήχο ο Γιάννης Σμυρναίος, στα φώτα ο Περικλής Μαθιέλης. Μια παραγωγή του Ηλία Μαροσούλη και του Άγγελου Κοταρίδη.


Photo credit: Giorgos Kalfamanolis ©
Δελτίο Τύπου (5 Δεκεμβρίου 2017)

Τρεις μεγάλες φωνές. Τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες. Τρεις ξεχωριστές Κύριες του Ελληνικού τραγουδιού. Μια “Γυναικεία Υπόθεση” στο ΓΚΑΖΙ LIVE.
Έναρξη: Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017.
Μετά από μια πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία ξαναβρίσκονται μαζί και τη χειμερινή σεζόν. Μια “Γυναικεία Υπόθεση” στο ΓΚΑΖΙ LIVE, σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο σύγχρονους χώρους της Αθήνας που οι υποδομές του καλύπτουν τις πιο απαιτητικές μουσικές αλλά και θεατρικές παραγωγές.
Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία…
Μοναδικές μουσικές διαδρομές στο ΓΚΑΖΙ LIVE με τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες, όπου η κάθε μία έχει ιδιαίτερο ύφος, μοναδικό ταλέντο και αξεπέραστες ερμηνείες. Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, κάνουν το τραγούδι “Γυναικεία Υπόθεση”, με στόχο να χαρίσουν απλόχερα στο κοινό τους, επιτυχίες που άφησαν εποχή, τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο…
Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία συνεχίζουν να γράφουν τη δική τους ιστορία, φέτος στο ΓΚΑΖΙ LIVE.
Οι συστάσεις είναι περιττές για αυτές τις τρεις υπέροχες Κυρίες.
Η Μαρινέλλα, η κορυφαία Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού είναι η μόνη που μπορεί να ταιριάξει μπροστά της η λέξη «μύθος». Με τις αξεπέραστες επιτυχίες της μακρόχρονης καριέρα της, συνεχίζει να συγκινεί θαυμαστές στα πέρατα της γης και συγχρόνως να εμπνέει τις νεότερες γενιές.
Η Ελένη Βιτάλη, η χαρισματική ερμηνεύτρια, όχι μόνο λόγω της ιδιαίτερης χροιάς της φωνής της, αλλά και της προσφοράς της ως δημιουργού πολλών τραγουδιών που έγιναν επιτυχίες, δονεί και συναρπάζει και με το ευρύ ρεπερτόριο της ξεσηκώνει τον κόσμο.
Η Γλυκερία, που έχει σφραγίσει με τις αψεγάδιαστες ερμηνείες της πολλά και απαιτητικά είδη του τραγουδιού, θεωρείται η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της. Σε κάθε εμφάνισή της, εντός και εκτός συνόρων, ενθουσιάζει το κοινό.
“Γυναικεία Υπόθεση” κάθε Σάββατο στις 22:30 και Κυριακή στις 18:00 στο ΓΚΑΖΙ LIVE. Το πρόγραμμα επιμελούνται ο Στέλιος Φωτιάδης, ο Δημήτρης Μαργιολάς και ο Θανάσης Βασιλάς, τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Νίκος Σούλης, ενώ την σκηνογραφία ο Μανώλης Παντελιδάκης. Συμμετέχει μια 13μελής ορχήστρα σπουδαίων μουσικών.
ΓΚΑΖΙ LIVE
(Ιερά οδός 11, Γκάζι). Τηλέφωνο κρατήσεων: 2130185040.
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο στις 22:30 και Κυριακή στις 18:00.
Προπώληση:
www.viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Spot Τεχνόπολης, στο Viva Kiosk Συντάγματος και στο Athinorama.gr .



 
Ακολουθήστε μας: 
· YOUTUBE 
 
| On December 12, 2017, Marinella, Eleni Vitali and Glykeria gave a Press Conference at the Gazi LIVE in Athens, Greece, on the occasion of their collaboration during the winter of 2017-18, after their Summer Concert Tour in major cities of Greece, presenting on stage the musical program “Ginekia ipothesi (A woman's affair)”. Three of the greatest and most important female singers in Greek music scene will offer to the audience many unforgettable moments with their remarkable interpretations by performing a series of musical appearances at the Gazi LIVE (Gazi Music Hall) from December 16, 2017. 

Direction and video art by Nikos Soulis.
Stage design by Manolis Pantelidakis.
Light design by Periklis Mathielis.

The musical program and the orchestrations
are edited by Stelios Fotiadis, Dimitris Margiolas and Thanassis Vasilas,
accompanied by an orchestra of thirteen musicians.

Every Saturday at 22:30 and Sunday at 18:00 at Gazi LIVE
(11 Iera Odos Street, in Gazi of Athens).
Reservetions telephone: (+30) 2130185040.

Ticket advance sales: www.viva.gr, by phone at 11876,
Reload” music stores, “Seven spots” stores, “Media markt” stores,
Euripides” book stores, “Viva spot” of Technopolis, “Viva kiosk” of Syntagma,
Athinorama.gr and by phone at 11876.

Production by Ilias Marosoulis and Aggelos Kotaridis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου